WEBSITES
& APPS
Vi har stor erfaring med at bygge alt fra apps, kampagnesider, websites mm., og vi har et skarpt digitalt øje. At udvikle digitale produkter kræver en stringent proces, der giver os den optimale forudsætning for at levere det bedste slutprodukt og føre vores kunder sikkert igennem hele udviklingsprocessen.
Maksimer effekt, online
tilstedeværelse & konvertering.
Vi har stor erfaring med at bygge alt fra apps, kampagnesider, websites mm., og vi har et skarpt digitalt øje. Vi bevæger os ud over funktionalitet og udvikler digitale produkter med afsæt i brugerne, ved at tilføje netop den mængde menneskelige indsigt der sikrer engagement, motivation og konvertering. Godt design er bevidst design, og vi har helt styr på værktøjskassen. At udvikle digitale produkter kræver desuden en stringent proces, der giver os den optimale forudsætning for at levere det bedste slutprodukt og for at føre vores kunder sikkert gennem hele udviklingen. Så sådan én har vi selvfølgelig også defineret. Se nedenfor.
Our approach
― Klik her for at se mere
Our approach
― Klik her for at lukke
Step 01
Idé, koncept & strategi
Vi taler strategi, konceptudvikler og udarbejder wireframes, der danner udgangspunktet for projektet og dets videre færd.
Step 02
Design
Konceptet fintunes, og der arbejdes med UX og UI, således at wireframes bliver mere levende og I får det optimale resultat.
Step 03
Initiel opsætning
Serveropsætning, udviklingsmiljø, standard moduler, GIT. Fundamentet skal være på plads inden vi går i gang med udviklingen. Vi følger best practice og sørger for at opsætte udviklingsmiljø og versionsstyre vores kode, så vi kan tracke udviklingen.
Step 04
Projektstyring
Vores erfaring siger os, at de bedste resultater oftest udspringer af en agil timerbaseretaftale – men vores erfarne team har metodikken i orden og kan tilpasse tilgangen efter jeres behov.
Step 05
Eventuel integration med 3. part
Nogle gange kan der være behov for integration mellem dit website og andre services. Det kunne være jeres økonomi-system, Google, nyhedsbreve eller betalingsgateway. Vi hjælper med at integrere disse for at lette jere daglige arbejde via automatiseringer.
Step 06
QA & test
Gennem et antal iterative runder af kvalitetssikring, fintuner vi fejl og mangler og sørger for at jeres website står kniv-skarpt.
Step 07
Support
Efter at vi har aftalt en dato for at gå live, sørger vi for at hjælpe med at sitet bliver flyttet det sidste stykke over målstregen. I overlader lanceringen af jeres website i trykke hænder hos os!
Step 08
Go-live
Vi er her også for at hjælpe med den løbende support, optimering og vedligeholdelse af dit website eller app.
</>
Our Magic toolbox
― Klik her for at lukke

BlackMoose har været vores kreative og troværdige samarbejdspartner på flere produktioner. De har leveret over forventning på både webudvikling og på vores flotte reklamefilm. BlackMoose har leveret en reklamefilm, som skabte en wow-effekt hos vores kunder. De leverer hver gang og jeg kan kun anbefale andre at gøre brug af deres kreative og professionelle evner!

Martin Hansen
Digital Manager - Gosh

Godt design er bevidst design, og vi har helt styr på både menneskelig indsigt og konvertering.