WEBSITES & APPUDVIKLING
Vores digitale værktøjskasse spænder bredt. Fra teknik og funktionalitet til brugerorienteret design og konverteringsoptimering.
Stringent proces
Det betyder, at du får en løsning, som holder 100%. Både på det tekniske, det visuelle og det forretningsmæssige plan.

Skal du have bygget et website, webshop eller udviklet en app? Så har vi musklerne og erfaringen, der tager dig helt over målstregen. Digitale platforme skal nemlig ikke bare ligne en million – de skal også tage brugerne i hånden og guide dem frem. Det sikrer engagement og konverteringer.
Vores proces
Klik her for at lukke
Step 01
Idé, koncept & strategi
Vi taler strategi, konceptudvikler og udarbejder wireframes, der danner udgangspunktet for projektet og dets videre færd.
Step 02
Design
Konceptet fintunes, og der arbejdes med UX og UI, således at wireframes bliver mere levende og I får det optimale resultat.
Step 03
Initiel opsætning
Serveropsætning, udviklingsmiljø, standard moduler, GIT. Fundamentet skal være på plads inden vi går i gang med udviklingen. Vi følger best practice og sørger for at opsætte udviklingsmiljø og versionsstyre vores kode, så vi kan tracke udviklingen.
Step 04
Udvikling & projektstyring
Vores erfaring siger os, at de bedste resultater oftest udspringer af en agil timerbaseretaftale – men vores erfarne team har metodikken i orden og kan tilpasse tilgangen efter jeres behov.
Step 05
Eventuel integration med 3. part
Nogle gange kan der være behov for integration mellem dit website og andre services. Det kunne være jeres økonomi-system, Google, nyhedsbreve eller betalingsgateway. Vi hjælper med at integrere disse for at lette jere daglige arbejde via automatiseringer.
Step 06
QA & test
Gennem et antal iterative runder af kvalitetssikring, fintuner vi fejl og mangler og sørger for at jeres website står kniv-skarpt.
Step 07
Go-live
Efter at vi har aftalt en dato for at gå live, sørger vi for at hjælpe med at sitet bliver flyttet det sidste stykke over målstregen. I overlader lanceringen af jeres website i trykke hænder hos os!
Step 08
Drift & support
Vi er her også for at hjælpe med den løbende support, optimering og vedligeholdelse af dit website eller app.
</>
De værktøjer vi arbejder med
Klik her for at lukke
Design / Web / Branding / Video / Animation
BlackMoose har været vores kreative og troværdige samarbejdspartner på flere produktioner. De har leveret over forventning på både webudvikling og på vores flotte reklamefilm. BlackMoose har leveret en reklamefilm, som skabte en wow-effekt hos vores kunder. De leverer hver gang og jeg kan kun anbefale andre at gøre brug af deres kreative og professionelle evner!

Martin Hansen
Digital Manager - Gosh Copenhagen

Vi vil rigtig gerne høre om dit projekt!

Giv os et kald på
4290 7775