VIDEO &
ANIMATION
Videomarketing netop nu er et gigantisk buzzword for hele marketingvirket. Men det mener vi også, at der er god grund til. Når ord bliver en triviel og forstyrrende faktor på sociale medier, kan video skabe det rette rum for fokus og indlevelse. Video er et følsomt apparat, som har en unik evne til at få os til at grine, græde, tænke og mere til. Næste skridt for levende formidling ligger lige for dine fødder – tag det.
At appellere til de følelser,
som ord ikke altid taler til.
Gode videoer eller animationer kan tale visuelt og audiotivt til din målgruppe, og foruden at være nøglen til differentiering, kan selv meget komplekse budskaber formidles på en forståelig måde. På BLACKMOOSE brænder vi for den gode fortælling, og har stor erfaring med videomarketing. Om det er på sociale medier, i biografen, i bussen eller på tværs af flere platforme, så skal vi på strategisk vis nok hjælpe med at styre dine budskaber i mål. Vi er med når startskuddet lyder, og står med ved din side indtil at vi når målstregen.

VIDEO IS THE MOST POWERFUL
WAY TO EVOKE EMOTIONS. IT
GIVES GREAT INFORMATION IN
THE SHORTEST TIME. BE HUMAN
AND TELL YOUR STORY.

Our approach
― Klik her for at se proces for video & animation
Our approach
― Klik her for at lukke
Step 01
Kreativt brief
Under det kreative brief er vi det lyttende øre, der nøje tager højde for hvilken virksomhed vi står overfor og hvilke ønsker og drømme der er på dagsordenen. Vi søger indsigt, og sætter derefter alle kreative kræfter i spil for at udvikle et koncept der matcher de visuelle- og historiemæssige perspektiver.
Step 02
Visuel storytelling
Når konceptet er på plads kan vi starte udformningen af en mere konkret storyline. Med visuel storytelling sætter vi konceptet i kontekst og forklarer med grovskitserede tegninger og moodboards, hvilke visuelle virkemidler vi har tænkt ind i processen. Her skaber vi en fornemmelse af hvordan vi går fra idé til produkt.
Step 03
Pragmatique
Yes. Planlægning er en stor del af produktionen. For at få alle aspekter til at klappe, bruger vi tid på at sætte de strukturelle og fysiske rammerne for produktionen. Vi scouter lokationer, går i dybden med alt det praktiske, samt planlægger datoer for alle optagelser osv. Ready before the storm.
Step 04
1, 2, 3 - Action
Produktionsfasen giver næsten sig selv. Ikke desto mindre er det her vi tryller og sætter alle sejl ind på at levere et lækkert stykke håndværk. I denne fase ruller kameraet på fuld skrue. Blod, sved og teatertårer. Under hele produktionsforløbet er vi i tæt sparring og dialog med vores kunder, og vi har stor gavn af at have en tæt kontakt.
Step 05
Klip, klip, klip
Når alt er i kassen og der ikke er mere plads på harddisken, går vi i gang med at færdiggøre mesterstykket. Colour grading, lyd, musik, speak og timevis af klipning. Det er her vi stykker alle ideerne sammen. Når vi har en første skitse klar bliver den sendt ud til kunden for gennemgang og feedback. Bliver skitsen godkendt, finpudser vi det hele.
Step 06
And so what?
Du efterlades naturligvis ikke bare med en video – medmindre at du ønsker det. Allerede i starten af processen udvikler vi en strategi for hvilke segmenter der skal disponeres for videoen, og på hvilke platforme. Vi sørger for målrettet rækkevide og kvalitetsafspilninger, der skaber trafik og konverteringer.

BlackMoose har været vores kreative og troværdige samarbejdspartner på flere produktioner. De har leveret over forventning på både webudvikling og på vores flotte reklamefilm. BlackMoose har leveret en reklamefilm, som skabte en wow-effekt hos vores kunder. De leverer hver gang og jeg kan kun anbefale andre at gøre brug af deres kreative og professionelle evner!

Martin Hansen
Digital Manager - Gosh

Gode videoer eller animationer kan tale visuelt og audiotivt til din målgruppe. Vi formår at formidle dine budskaber.