VIDEO &
ANIMATION
Videoer kan skabe engagement og indlevelse – og sidder man og scroller på sociale medier, fanger levende billeder interesse på en måde, som ord ikke kan.
Levende billeder giver levende fortællinger
Videoer kan bruges på mange måder. På sociale medier, på din hjemmeside, i biografen, i bussen eller på tværs af platforme. Det handler om at have en solid strategi, et godt koncept og de rette håndværksmæssige fagligheder. Hos BLACKMOOSE tager vi dig fra 0 til videoverdensmester. Og vi sørger for, at dine videoer trykker på de rigtige knapper, så dine kunder forelsker sig i dit brand.

Appelér til de følelser,
som ord ikke altid formår.

Step 01
Kreativt brief
Under det kreative brief er vi det lyttende øre, der nøje tager højde for hvilken virksomhed vi står overfor og hvilke ønsker og drømme der er på dagsordenen. Vi søger indsigt, og sætter derefter alle kreative kræfter i spil for at udvikle et koncept der matcher de visuelle- og historiemæssige perspektiver.
Step 02
Visuel storytelling
Når konceptet er på plads kan vi starte udformningen af en mere konkret storyline. Med visuel storytelling sætter vi konceptet i kontekst og forklarer med grovskitserede tegninger og moodboards, hvilke visuelle virkemidler vi har tænkt ind i processen. Her skaber vi en fornemmelse af hvordan vi går fra idé til produkt.
Step 03
Pragmatique
Yes. Planlægning er en stor del af produktionen. For at få alle aspekter til at klappe, bruger vi tid på at sætte de strukturelle og fysiske rammerne for produktionen. Vi scouter lokationer, går i dybden med alt det praktiske, samt planlægger datoer for alle optagelser osv. Ready before the storm.
Step 04
1, 2, 3 - Action
Produktionsfasen giver næsten sig selv. Ikke desto mindre er det her vi tryller og sætter alle sejl ind på at levere et lækkert stykke håndværk. I denne fase ruller kameraet på fuld skrue. Blod, sved og teatertårer. Under hele produktionsforløbet er vi i tæt sparring og dialog med vores kunder, og vi har stor gavn af at have en tæt kontakt.
Step 05
Klip, klip, klip
Når alt er i kassen og der ikke er mere plads på harddisken, går vi i gang med at færdiggøre mesterstykket. Colour grading, lyd, musik, speak og timevis af klipning. Det er her vi stykker alle ideerne sammen. Når vi har en første skitse klar bliver den sendt ud til kunden for gennemgang og feedback. Bliver skitsen godkendt, finpudser vi det hele.
Step 06
And so what?
Du efterlades naturligvis ikke bare med en video – medmindre at du ønsker det. Allerede i starten af processen udvikler vi en strategi for hvilke segmenter der skal disponeres for videoen, og på hvilke platforme. Vi sørger for målrettet rækkevide og kvalitetsafspilninger, der skaber trafik og konverteringer.
Brands vi har arbejdet sammen med
Design / Web / Branding / Photography
I have used BlackMoose as my external creative sparring partner and provider of contemporary cool graphic design. They knew right away what I was looking for and their fantastic instincts made working together really effortless. They helped defining our visual brand DNA and built the campaign collateral I needed. I appreciated the different “out of the box” ideas and I wouldn’t hesitate using them again.

Maj Nedergaard
Head of Marketing - MapsPeople A/S

Vi vil rigtig gerne høre om dit projekt!

Giv os et kald på
4290 7775