Proces
Vi bruger et gennemtestet og
gennemsigtigt framework, der sikrer en
smidig proces og et gnidningsfrit
samarbejde.
Vi tror på systematiseret kreativitet.
Selvom vi er nogle kreative hoveder, ved vi også, at de små grå arbejder bedst under faste rammer. Derfor har vi en systematisk tilgang til det kreative arbejde, som det er at udtænke nye koncepter, visuelle designuniverser og blændende branding-strategier.
Og første trin er, at vi forstår din virksomhed og de udfordringer, vi sammen skal løse. Fuldstændigt.
Initierende arbejde Forstå

Vi spørger, lytter, observerer og lærer. For at løse din virksomheds udfordringer skal vi forstå problemets kerne. I denne fase tænker vi bredt og tager alle muligheder med. Også de urealistiske. Det er tit her, guldet er gemt.

  Step 01
Ind til kernen Definér

Vi afgrænser og definerer opgaven. Vi har fundet en masse muligheder – nu skal de kigges efter i sømmene. Hvad er den centrale problemstilling? Hvor bør fokus ligge? Vi stiller mange spørgsmål, når vi skal vurdere mulighederne og finde det rigtige afsæt. Og du må meget gerne være med. Det er skidesjovt.

Step 02  
Designfasen Udforsk

Vi udforsker, afprøver, konceptualiserer og producerer. Med andre ord påbegyndes den designfase, der skal forme din virksomhed, dit produkt eller din service. Det er her at vi er modige og udfordrer konventionerne.

  Step 03
Designfasen Unikt stykke håndarbejde

Vi bygger, designer og implementerer. Vi svarer selvfølgelig på dine spørgsmål undervejs – også efter opgaven er udført. Og så kommer vi jo til det rigtig sjove: Vi evaluerer på de resultater, vi skaber. Det er sund fornuft.

Step 04  
Planlægning er et effektivt middel mod målet, og vi ved at en gennemsigtig proces er afgørende for både tillid og det gode resultat.